JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Forgók - Nagy körforgó ülőkével

Nagy körforgó ülőkével

Nagy körforgó ülőkével

♦ Cikkszám: JM-FR002
♦ Ár: 1.254.000 Ft + ÁFA


A nagy körforgó egy tetszetős külalakú konstrukció. A szerkezet rozsdamentes acélból készül. Az ülőke választható színű, HDPE műanyag lemezből készült. A gyerekek a körülőkén ülve saját maguk el tudják forgatni a teljes eszközt a középső tengely körül. A forgó kedvelt játéka kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Óvodákba, iskolákba, és közterekre ajánljuk. Ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.