JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok iskolásoknak

Ezeket a játszótéri, udvari, kerti játékokat iskolásoknak, nagyobb gyerekeknek iskolákba és közterekre egyaránt ajánljuk. Változatos méretű és funkciójú tornyok, várak, csúszdák, logikai és forgójátékok, hinták, billenők és még számos további kerti, udvari játék megtalálható és választható ebben a kategóriában. Az itt lévő köztéri udvari játékok elsősorban az iskoláskorú gyerekek számára készültek, de azért tartogatnak kihívásokat kisebbeknek is. Iskolásoknak szánt kerti, udvari játékainknál fokozott figyelmet fordítunk a stabilitásra és a tartósságra. A közterekre telepített szabadtéri udvari játékoknak a fokozott igénybevételnek is meg kell felelni, erősnek, vandálbiztosnak kell maradniuk. A szabványok és biztonsági előírások betartása mellett ajánlott szabedtéri udvari játékaink segítségével változatos, izgalmas játszóterek alakíthatók ki.

Az iskolás-közterületi kategóriába tartozó kerti játszótéri eszközök nagy többsége ütéscsillapító réteg kialakítását igényli, amely lehet homok, gyöngykavics, fenyőkéreg és gumilapos megoldású is. A közterületi udvari játékok tervezése során az esztétikus külső megjelenés, és a biztonságosság mellett nagy hangsúlyt fektettünk természetbarát anyagok alkalmazására. A játszótéri kerti, udvari játékok iskolásoknak ajánlott termékeink alapanyaga rétegragasztott borovi fenyő, az alkalmazott fémalkatrészek, kapaszkodók, korlátok, tetszetős, színes porfestést kaptak. A mászóháló elemeket speciális, 16 mm átmérőjű acélbetétes mászókötélből készítjük műanyag, vagy alumíniumötvözet rögzítőelemekkel.

A játékok komplex játékélményt, kihívást, kalandot jelentenek akár egyszerre több iskolás gyerek számára is, izomerősítő, egyensúlyfejlesztő, állóképesség javító és mozgáskoordináció fejlesztő szerepük is van. A komolyabb billegők, egyensúlyozók nemcsak szórakozást, de kihívást, kalandot is nyújtanak játék közben.

Tornyainkat, mászókáinkat, közterületre, kertbe, köztéri udvarokba ajánlott eszközeinket folyamatosan bővítjük, kérjük látogasson vissza később is! Egyedi igényeinek megfelelő játék tervezéséhez keressen meg bennünket a KAPCSOLAT menüpontban!Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.