JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok iskolásoknak / Játszóházak - Űrhajó babaház

Ezeket a játszótéri játékokat iskoláknak és közterekre egyaránt ajánljuk. Változatos méretű és funkciójú tornyok, várak, csúszdák, logikai és forgójátékok, hinták, billenők és még számos további játszóeszköz megtalálható és választható ebben a kategóriában. Az itt lévő játékok elsősorban az iskoláskorú gyerekek számára készültek, de azért tartogatnak kihívásokat kisebbeknek is. Iskolásoknak szánt játékainknál fokozott figyelmet fordítunk a stabilitásra és a tartósságra. A közterekre telepített játékoknak a fokozott igénybevételnek is meg kell felelni, erősnek, vandálbiztosnak kell maradniuk. A szabványok és biztonsági előírások betartása mellett ajánlott eszközeink segítségével változatos, izgalmas játszóterek alakíthatók ki.

Az iskolás-közterületi kategóriába tartozó játszótéri eszközök nagy többsége ütéscsillapító réteg kialakítását igényli, amely lehet homok, gyöngykavics, fenyőkéreg és gumilapos megoldású is. A játékok tervezése során az esztétikus külső megjelenés és a biztonságosság mellett nagy hangsúlyt fektettünk természetbarát anyagok alkalmazására. A játszótéri eszközök alapanyaga rétegragasztott borovi fenyő, az alkalmazott fémalkatrészek, kapaszkodók, korlátok, tetszetős, színes porfestést kaptak. A mászóháló elemeket speciális, 16 mm átmérőjű acélbetétes mászókötélből készítjük műanyag, vagy alumíniumötvözet rögzítőelemekkel.

A játékok komplex játékélményt, kihívást, kalandot jelentenek akár egyszerre több gyerek számára is, izomerősítő, egyensúlyfejlesztő, állóképesség javító és mozgáskoordináció fejlesztő szerepük is van. A komolyabb billegők, egyensúlyozók nemcsak szórakozást, de kihívást, kalandot is nyújtanak játék közben.

Tornyainkat, mászókáinkat, közterületre ajánlott eszközeinket folyamatosan bővítjük, kérjük látogasson vissza később is! Egyedi igényeinek megfelelő játék tervezéséhez keressen meg bennünket a KAPCSOLAT menüpontban!Űrhajó babaház

Űrhajó babaház

♦ Cikkszám: JM-JH005
♦ Ár: 564.000 Ft + ÁFA


A babaházak mindig megmozgatják a gyerekek fantáziáját. Nem csak játékelemként, de búvóhelyként, közösségi térként is funkcionálnak. Nem véletlen, hogy a babaházak népszerűsége töretlen.

A képeken látható babaház láttán elindulhat a gyerekek fantáziája, "leszállhatnak" az űrhajóval a játszótéren felfedezhetik a környező játékokat, aztán újra visszatérhetnek az űrhajóba. A képzelet szárnyalását a futurisztikus forma, a rovarra emlékeztető lábak és az elhelyezett plexi buborék ablakok segítik. A kuckóba feljutni két oldalról mászóháló, illetve mászófal segítségével lehet, a lejutást pedig "leszállás után" a kimaradhatatlan csúszda biztosítja.

Az űrhajó babaházat óvodástól egészen iskolás korig ajánljuk, óvodai és iskolai udvari játékként, de központi elemként közterületekre, parkokba, erdei játszóterekre is telepíthető. Megfelel az idevágó 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak. Magassága miatt védőtávolságok és az ütéscsillapítás kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2020-ban is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,