JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok iskolásoknak / Játszóházak - Színes babaház

Ezeket a játszótéri játékokat iskoláknak és közterekre egyaránt ajánljuk. Változatos méretű és funkciójú tornyok, várak, csúszdák, logikai és forgójátékok, hinták, billenők és még számos további játszóeszköz megtalálható és választható ebben a kategóriában. Az itt lévő játékok elsősorban az iskoláskorú gyerekek számára készültek, de azért tartogatnak kihívásokat kisebbeknek is. Iskolásoknak szánt játékainknál fokozott figyelmet fordítunk a stabilitásra és a tartósságra. A közterekre telepített játékoknak a fokozott igénybevételnek is meg kell felelni, erősnek, vandálbiztosnak kell maradniuk. A szabványok és biztonsági előírások betartása mellett ajánlott eszközeink segítségével változatos, izgalmas játszóterek alakíthatók ki.

Az iskolás-közterületi kategóriába tartozó játszótéri eszközök nagy többsége ütéscsillapító réteg kialakítását igényli, amely lehet homok, gyöngykavics, fenyőkéreg és gumilapos megoldású is. A játékok tervezése során az esztétikus külső megjelenés és a biztonságosság mellett nagy hangsúlyt fektettünk természetbarát anyagok alkalmazására. A játszótéri eszközök alapanyaga rétegragasztott borovi fenyő, az alkalmazott fémalkatrészek, kapaszkodók, korlátok, tetszetős, színes porfestést kaptak. A mászóháló elemeket speciális, 16 mm átmérőjű acélbetétes mászókötélből készítjük műanyag, vagy alumíniumötvözet rögzítőelemekkel.

A játékok komplex játékélményt, kihívást, kalandot jelentenek akár egyszerre több gyerek számára is, izomerősítő, egyensúlyfejlesztő, állóképesség javító és mozgáskoordináció fejlesztő szerepük is van. A komolyabb billegők, egyensúlyozók nemcsak szórakozást, de kihívást, kalandot is nyújtanak játék közben.

Tornyainkat, mászókáinkat, közterületre ajánlott eszközeinket folyamatosan bővítjük, kérjük látogasson vissza később is! Egyedi igényeinek megfelelő játék tervezéséhez keressen meg bennünket a KAPCSOLAT menüpontban!Színes babaház

Színes babaház

♦ Cikkszám: JM-JH004
♦ Ár: 483.000 Ft + ÁFA


A színes babaház a méltán népszerű "Alpesi babaház" termékünk továbbfejlesztett változata. A hagyományos közösségi, és fantázia funkciók mellé ezt a játékot kiegészítettük még néhány lehetőséggel. A házikó és a terasz magasságát megemeltük, ezáltal téve izgalmasabbá a játékot. A terasz mellvédje színes, élénk festést kapott, melyet a visszajelzések alapján felnőttek és gyerekek egyaránt kedvelnek. A házikó elülső oldala nyitott, a megemelt szintre egy létra és fém kapaszkodók segítségével lehet feljutni. Az ügyesebb gyerekek a ház melletti hátsó rámpán is próbálkozhatnak, itt a feljutást mászókötél segíti, amelybe kapaszkodhatnak. A gyors lejutás és a gazdagabb játékélmény érdekében a babaház elé egy mini csúszdát is elhelyeztünk.

A színes babaházat kivétel nélkül tudjuk ajánlani minden közterületi játszótérre, bölcsődékbe, óvodákba, iskolai- vagy önkormányzati, közületi játszóterekre, udvarokra. A játék nagyon népszerű a gyerekek körében, óvodai, iskolai szünetek kedvelt találkahelye. A babaház padlómagassága 1 m alatti, külön ütéscsillapító réteg kiépítése nem szükséges. A termék megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2020-ban is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,