JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Saját testsúlyos eszközök

Utcai fitness termékeink közül ezek az úgynevezett "hagyományos" eszközök. Ebbe a kategóriába tartoznak a különböző korlátok, húzódzkodók, tolódzkodók, fekvőtámasz állványok, stb. Ezek a fitness eszközök a használó saját tömegét használják az izmok megmozgatásához. Kínálatunkban megtalálhatók a kar-, váll-, lábizomzat fejlesztők, nyújtók, korlátok.
 
A saját testsúlyt használó termékeink a fiatal korosztály számára is nagyon népszerűek, a szabadtéri fitness terek alapfunkcióját adják, változatos, színes termékcsoportot alkotnak felnőtt eszközeink között. Használatuk egyszerű, egyértelmű. A kialakított ívek és formák jól harmonizálnak a természetes, de akár a városi környezettel egyaránt.
 
Válassza ki az Önnek tetsző szabadtéri fitness konstrukciót kínálatunkból, majd kérje ajánlatunkat a termék adatlapján, vagy a KAPCSOLAT oldalunkon!

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...