JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Csuklópontos eszközök

 
Az egyszerű, saját testsúlyt kihasználó termékekkel ellentétben ezek a szerkezetek minimum egy, vagy több, úgynevezett "csuklópontot" tartalmaznak, amelyek általában egy erőkar rögzítési pontjaként funkcionálnak. Az ebbe a csoportba tartozó termékek már nem csak a használója testsúlyát, hanem további külső tömeget, erőkart is tartalmazhatnak.
 
Segítségükkel komplexebb gyakorlatokat folytathatunk, további összetett, csavaró, húzó, vagy taszító mozgásokat végezhetünk. Csuklópontos szabedtéri fitness termékeink segítségével a megfelelő izomcsoportokat fejleszthetjük. Ebben a kategóriában legnépszerűbbek az evezőpad, a kar- és láberősítők, a lovagló pad, a mellizom erősítő.
 
Tekintse meg csuklópontos szabadtéri fitness eszközeinket és válassza ki az Önnek megfelelő terméket! Kattintson a termék adatlapján az "Ajánlatkérés" gombra, vagy amennyiben segítséget szeretne a választáshoz, kérjük keressen bennünket bizalommal a KAPCSOLAT oldalon!
 

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...