JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Mászókák - Óriás kaland mászóka

Óriás kaland mászóka

Óriás kaland mászóka

♦ Cikkszám: SAP16134
♦ Ár: 3.086.000 Ft + ÁFA

Jellemzők:
min.biztonsági zóna: 70 m2
korosztály: 3+
esésmagasság: 2 m
méretek: 7,43 x 2,02 x 7,26 m


Leirás:
Ez a vadonatúj SAPEKOR Óriás kaland mászóka egy eredeti játszótéri felszerelés. Számos lehetőséget kínál a mászási készségek, a koordináció és az általános fizikai képességek fejlesztésére. A gyermekek erre a célra kötéllétrát, kerek kötélhidat és különböző mászóhálókat használhatnak. A mászóka alkalmas nyilvános játszótérre, iskolákra, óvodákra, parkokba stb.

A rozsdamentes acélszerkezetnek és a kiváló minőségű HDPE műanyag kiegészítők és a poliészter fonalból készült köteleknek köszönhetően garantált a hosszú és tartós élettartam, a karbantartás igénye minimális.
 
Megfelelőségi tanusítvánnyal rendelkezik az EN 1176-1, és EN 1176-2 szabványok szerint.
Ajánlott biztonsági felület: ütésvédő gumilap, gyöngykavics, homok

 

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.