JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Mászókák - Igloo Mászóka

Igloo Mászóka

Igloo Mászóka

♦ Cikkszám: SAP16158
♦ Ár: 1.623.000 Ft + ÁFA

Jellemzők:
min.biztonsági zóna: 38 m2
korosztály: 3+
esésmagasság: 2 m
méretek: 3,39 x 2,02 x 2,95 m


Leirás:
Az Igloo Mászóka fantáziadús megoldás az iskoláknak és pihenőhelyekre, közparkoknak, kertekbe stb. Ez az eszköz támogatja a fizikai készségek fejlesztését, a koordinációs képességek fejlesztését, igénybe veszi az egyensúlyérzéket. A színek kombinációja minden gyermek számára vonzó. A szerkezet rozsdamentes acélból készül, ami hosszú és tartós élettartamot biztosít.

A rozsdamentes acélszerkezetnek és a kiváló minőségű HDPE műanyag kiegészítők és a poliészter fonalból készült köteleknek köszönhetően garantált a hosszú és tartós élettartam, a karbantartás igénye minimális.

Megfelelőségi tanusítvánnyal rendelkezik az EN 1176-1 szabványok szerint.
Ajánlott biztonsági felület: gumilapok, kavics

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.