JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Hinták - SWING TRE kombinált hintaállvány

SWING TRE kombinált hintaállvány

SWING TRE kombinált hintaállvány

♦ Cikkszám: SAP13072
♦ Ár: 982.000 Ft + ÁFA

min.biztonsági zóna: 43 m2
korosztály: 3+
esésmagasság: 1,3 m
méretek: 5,83 x 2,43 x 1,74 m

A Swing TRE a hagyományos, és a modern hinta kombinációja. Minden korosztály számára népszerű. A gyerekek nyugodtan ülhetnek vagy feküdhetnek lengve, vagy csak pihenhetnek, és élvezhetik az időt a barátaikkal. Ez a hinta alkalmas minden játszótérre, óvodákba, iskolákba, parkokba és közterületi játszóterekre.

A szerkezet rozsdamentes acélból készül, ami hosszú és tartós életet biztosít. A laphinta ülések kényelmesek, a biztonságos felfüggesztésről rozsdamentes acél láncok gondoskodnak.

TÜV SÜD minősítéssel rendelkezik, az EN 1176-1, és EN 1176-2 szabványok szerint. Ajánlott ütéscsillapító felület: gumilap, gyöngykavics, homok.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2020-ban is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,