JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü
Játékok fémből - www.maszohalo.com
www.maszohalo.com

Időtálló, többgenerációs, gondozásmentes játszóterek készítése korszerű anyagokból. Igen, ez már a huszonegyedik század technológiája, és a huszonegyedik század játszótere!

A rozsdamentes játszótereket 10 év garanciával telepítjük! A fém játszóterekhez felhasznált fő alapanyagok a rozsdamentes acél, és az időjárás- és UV álló HDPE műanyag. A korszerű anyagokból csúcstechnológiával előállított, egyedi tervezésű játszótéri játékok egyedi formákat képviselnek, segítségükkel futurisztikus játszóterek, közösségi terek alakíthatók ki.

rozsdamentes acél pók mászóka (SAPEKOR)


Az általunk ajánlott és forgalmazott köztéri játékokat csehországi partnerünk, a SAPEKOR gyártja magas minőségben és színvonalon. A játékokra jellemzők az ívek, a változatos formák, az eredeti vonalvezetés, a különleges dizájn. A felhasznált anyagok a tartósság mellett nagy teherbírásúak és biztonságosak. A fém monotonitása a játékhoz használt másik fő alapanyaggal, a HDPE műanyag elemekkel törik meg. A fémszerkezettel a változatos színű, könnyen formázható erős műanyagelemek harmonizálnak, vidámságot és szépséget csempészve a csillogó fémszín mellé.

A SAPEKOR rozsdamentes acél játékokat cégünk külön weboldalon, a MÁSZÓHÁLÓ.COM-on forgalmazza. Ezen az oldalunkon a jövő felé tekintve, az újszerű innovatív megoldások felé tartjuk az irányt rozsdamentes játszótéri és kültéri, utcai eszközeinkkel.

rozsdamentes acél körforgó (SAPEKOR)


MÁSZÓHÁLÓ.COM weboldalunk egy teljesértékű webáruházat is tartalmaz játszótéri kiegészítőkkel és egyedülálló saját fejlesztésű mászóháló készítő - megrendelő alkalmazással. Az alkalmazásban a megfelelő minőségű mászókötélből méretre pontosan rendelheti meg az elkészítendő mászóhálót, vagy piramist.

LÁTOGASSON EL A MÁSZÓHÁLÓ.COM -ra!

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.