JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok ovisoknak / Várak - Rámpás MINI torony OXO játékkal

Óvodás korosztálynak készült játékaink az egyik legnagyobb, és legbőségesebb kategória, melyben megtalálhatók mászókák, kisebb-nagyobb csúszdák, mérleghinták, billenő és forgó eszközök, várak, tornyok, stb. Nagy hangsúlyt helyezünk az elkészült játékok biztonságossá és tartóssá tételére. Az óvodás korosztály kategóriába tartozó játszótéri játékokat úgy tervezzük, hogy azok egyszerre akár több korosztály számára is tartogassanak kihívásokat, lehetőségeket. A vonatkozó szabványok betartása mellett változatos tornyokat, hintákat, mászókákat ajánlunk az óvodáknak!

Az ovisoknak ajánlott játszóeszközeink alapanyaga rétegragasztott borovi fenyőfa, melyet környezetbarát módon kezelünk. Felhasználunk még porfestett fémalkatrészeket, korlátokat, fogódzkodókat, acélbetétes, speciálisan erre a célra kifejlesztett jó minőségű mászókötéllel szerelt mászóhálókat, műanyag és fém rögzítőelemekkel. A használt anyagok az egészségre nem ártalmasak.

A tervezés során számos, izomzatot és fantáziát is megmozgató játszóeszközt alkottunk meg, változatos mozgás- és élménylehetőségeket kínálva kisebb- és nagyobb korosztályok számára egyaránt. Ebben a kategóriában található játszótéri játékaink esésmagassága 2 m feletti is lehet (mászókák), a tornyok, várak, csuszdák beülőmagassága 1,4 m-ig terjed. Az 1 m feletti esésmagasságú játszótéri játékokhoz ütéscsillapító réteget szükséges kialakítani! A kategóriában található játékok folyamatosan bővülnek, kérjük látogasson vissza később is!
Bármilyen további kérdés esetén, vagy ha az Ön által elképzelt játékot nem találja kínálatunkban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a KAPCSOLAT menüpontban található űrlapon!
#óvodai játszótér #játszótéri várRámpás MINI torony OXO játékkal

Rámpás MINI torony OXO játékkal

♦ Cikkszám: JM-VA005
♦ Ár: 489.410 Ft + ÁFA


Ezt a játékot széles korosztálynak terveztük. A torony tartalmazza az alapfunkciókat, a mászási lehetőséget, és a közkedvelt MINI csúszdát. A torony előtti dobogóra kétoldalról egy-egy ferde rámpán lehet feljutni. A mozgás mellé ez a termékünk tartalmaz még egy plusz szellemi kihívást is az OXO játék formájában. A hengerek megfelelő irányú forgatásával a közkedvelt "Amőba" logikai játékot lehet játszani. A testi mozgás mellett ez a játék tehát egy kis logikai edzést is tartogat.

A rámpás várat bölcsődékbe, óvodákba, de iskolákba és közületi terekre, játszóparkokba is szívesen ajánljuk. Mászófunkciói mellett nagyobbaknak az OXO játék lehetősége is szórakozást jelent. A torony mellvédjei vidám színes festést kapnak, harmonizálva a tető és a csúszda műanyag elemeivel. A játék természetesen megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak is, esésmagassága 1 m alatti, külön ütéscsillapító réteg kiépítése nem kötelező.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...