JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok ovisoknak / Várak - Hidas vár hintával

Óvodás korosztálynak készült játékaink az egyik legnagyobb, és legbőségesebb kategória, melyben megtalálhatók mászókák, kisebb-nagyobb csúszdák, mérleghinták, billenő és forgó eszközök, várak, tornyok, stb. Nagy hangsúlyt helyezünk az elkészült játékok biztonságossá és tartóssá tételére. Az óvodás korosztály kategóriába tartozó játszótéri játékokat úgy tervezzük, hogy azok egyszerre akár több korosztály számára is tartogassanak kihívásokat, lehetőségeket. A vonatkozó szabványok betartása mellett változatos tornyokat, hintákat, mászókákat ajánlunk az óvodáknak!

Az ovisoknak ajánlott játszóeszközeink alapanyaga rétegragasztott borovi fenyőfa, melyet környezetbarát módon kezelünk. Felhasználunk még porfestett fémalkatrészeket, korlátokat, fogódzkodókat, acélbetétes, speciálisan erre a célra kifejlesztett jó minőségű mászókötéllel szerelt mászóhálókat, műanyag és fém rögzítőelemekkel. A használt anyagok az egészségre nem ártalmasak.

A tervezés során számos, izomzatot és fantáziát is megmozgató játszóeszközt alkottunk meg, változatos mozgás- és élménylehetőségeket kínálva kisebb- és nagyobb korosztályok számára egyaránt. Ebben a kategóriában található játszótéri játékaink esésmagassága 2 m feletti is lehet (mászókák), a tornyok, várak, csuszdák beülőmagassága 1,4 m-ig terjed. Az 1 m feletti esésmagasságú játszótéri játékokhoz ütéscsillapító réteget szükséges kialakítani! A kategóriában található játékok folyamatosan bővülnek, kérjük látogasson vissza később is!
Bármilyen további kérdés esetén, vagy ha az Ön által elképzelt játékot nem találja kínálatunkban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a KAPCSOLAT menüpontban található űrlapon!
#óvodai játszótér #játszótéri várHidas vár hintával

Hidas vár hintával

♦ Cikkszám: JM-VA131
♦ Ár: 2.616.000 Ft + ÁFA


Ezen a játékon minden fontos játszótéri funkció és mozggáslehetőség megtalálható egy helyen! A termék a legváltozatosabb megoldásokat kínálja a gyerekeknek, játszótéri elemként akár önmagában is megállja a helyét! A toronyra és a két bástyára különböző nehézségű feljutási lehetőségek kínálkoznak. Legegyszerűbben a létrán lehet a bástyákra feljutni, de a bátrabbak és ügyesebbek szívesen próbálkoznak az íves felmászóval, vagy a mászófallal egyaránt! A tornyot a színes híddal egy műanyag csőalagút köti össze, a gyors és kalandos lejutást pedig az elmaradhatatlan csúszda biztosítja. A toronnyal egybeépített kétállású hintával és a torony alatt található interaktív "OXO" játékkal a hagyományos lehetőségeken kívül még plusz funkciókat is hozzáadtunk a játékhoz!

A várat bátran ajánljuk akár önmagában, vagy további termékeink mellé közterületekre, önkormányzati, vagy vállalati játszóterkre, óvodák, iskolák udvarába egyaránt. Az eszköz szerkezete rétegragasztott és fűrészelt borovi fenyőből készül, környezet- és gyermekbarát felületkezeléssel. A fém alkatrészek esztétikus és időtálló, színes porfestést kapnak. A műanyag kiegészítők korszerű UV-, és időjárásálló PE és HDPE anyagok.

Az termék megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. Ütéscsillapítás kialakítása az eszközhöz kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...