JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok ovisoknak / Várak - Három tornyos mászóvár lajhármászóval

Óvodás korosztálynak készült játékaink az egyik legnagyobb, és legbőségesebb kategória, melyben megtalálhatók mászókák, kisebb-nagyobb csúszdák, mérleghinták, billenő és forgó eszközök, várak, tornyok, stb. Nagy hangsúlyt helyezünk az elkészült játékok biztonságossá és tartóssá tételére. Az óvodás korosztály kategóriába tartozó játszótéri játékokat úgy tervezzük, hogy azok egyszerre akár több korosztály számára is tartogassanak kihívásokat, lehetőségeket. A vonatkozó szabványok betartása mellett változatos tornyokat, hintákat, mászókákat ajánlunk az óvodáknak!

Az ovisoknak ajánlott játszóeszközeink alapanyaga rétegragasztott borovi fenyőfa, melyet környezetbarát módon kezelünk. Felhasználunk még porfestett fémalkatrészeket, korlátokat, fogódzkodókat, acélbetétes, speciálisan erre a célra kifejlesztett jó minőségű mászókötéllel szerelt mászóhálókat, műanyag és fém rögzítőelemekkel. A használt anyagok az egészségre nem ártalmasak.

A tervezés során számos, izomzatot és fantáziát is megmozgató játszóeszközt alkottunk meg, változatos mozgás- és élménylehetőségeket kínálva kisebb- és nagyobb korosztályok számára egyaránt. Ebben a kategóriában található játszótéri játékaink esésmagassága 2 m feletti is lehet (mászókák), a tornyok, várak, csuszdák beülőmagassága 1,4 m-ig terjed. Az 1 m feletti esésmagasságú játszótéri játékokhoz ütéscsillapító réteget szükséges kialakítani! A kategóriában található játékok folyamatosan bővülnek, kérjük látogasson vissza később is!
Bármilyen további kérdés esetén, vagy ha az Ön által elképzelt játékot nem találja kínálatunkban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a KAPCSOLAT menüpontban található űrlapon!
#óvodai játszótér #játszótéri várHárom tornyos mászóvár lajhármászóval

Három tornyos mászóvár lajhármászóval

♦ Cikkszám: JM-VA118
♦ Ár: 1.805.040 Ft + ÁFA


A mászóvár két nagyobb és egy kisebb toronyból áll. A nagy tornyokat lengőhíd, köti össze, a kis toronyba pedig egy színes ferde átjárón lehet eljutni. A várba a feljutás a kis torony felől mászóhálón, a nagy tornyokra pedig különféle mászófalakon lehetséges. A két nagy torony elmaradhatatlan része a két nagy csúszda. A mászóvár további mozgásfunkciót és kalandot adó része a mászófal, amely nagyobbak számára is megfelelő kihívást és mozgáslehetőséget biztosít.

A mászóvárat színes HDPE tetőkkel készítjük, amely teljesen gondozásmentes, idő- és UV álló, jól ellenáll az időjárás viszontagságainak. A mászóhálókhoz és a lengőhídhoz 16 mm-es acélbetétes prémium minőségű, színes mászókötelet használunk. A mászóvár fém alkatrészei időtálló színes porfestést kapnak, az egyéb kiegészítők (kupakok, csomópontok), UV álló  színes műanyagból készülnek.

A termék esésmagassága 1 m feletti, ezért esésterében az ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...