JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok ovisoknak / Mászókák - Lajhármászós óriás mászóka

Óvodás korosztálynak készült játékaink az egyik legnagyobb, és legbőségesebb kategória, melyben megtalálhatók mászókák, kisebb-nagyobb csúszdák, mérleghinták, billenő és forgó eszközök, várak, tornyok, stb. Nagy hangsúlyt helyezünk az elkészült játékok biztonságossá és tartóssá tételére. Az óvodás korosztály kategóriába tartozó játszótéri játékokat úgy tervezzük, hogy azok egyszerre akár több korosztály számára is tartogassanak kihívásokat, lehetőségeket. A vonatkozó szabványok betartása mellett változatos tornyokat, hintákat, mászókákat ajánlunk az óvodáknak!

Az ovisoknak ajánlott játszóeszközeink alapanyaga rétegragasztott borovi fenyőfa, melyet környezetbarát módon kezelünk. Felhasználunk még porfestett fémalkatrészeket, korlátokat, fogódzkodókat, acélbetétes, speciálisan erre a célra kifejlesztett jó minőségű mászókötéllel szerelt mászóhálókat, műanyag és fém rögzítőelemekkel. A használt anyagok az egészségre nem ártalmasak.

A tervezés során számos, izomzatot és fantáziát is megmozgató játszóeszközt alkottunk meg, változatos mozgás- és élménylehetőségeket kínálva kisebb- és nagyobb korosztályok számára egyaránt. Ebben a kategóriában található játszótéri játékaink esésmagassága 2 m feletti is lehet (mászókák), a tornyok, várak, csuszdák beülőmagassága 1,4 m-ig terjed. Az 1 m feletti esésmagasságú játszótéri játékokhoz ütéscsillapító réteget szükséges kialakítani! A kategóriában található játékok folyamatosan bővülnek, kérjük látogasson vissza később is!
Bármilyen további kérdés esetén, vagy ha az Ön által elképzelt játékot nem találja kínálatunkban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a KAPCSOLAT menüpontban található űrlapon!
#óvodai játszótér #játszótéri várLajhármászós óriás mászóka

Lajhármászós óriás mászóka

♦ Cikkszám: JM-KT005
♦ Ár: 740.110 Ft + ÁFA


Az óriás mászóka tervezése során fő szempontunk volt a minél több, változatosabb mozgásfunkció elhelyezése viszonylag kis területen. A mászóka oldalai több mozgáslehetőséget is tartalmaznak, a jól kihasznált alapterületre még egy tető nélküli torony is elhelyezésre került, indítóként a lajhármászóhoz. A gyors lejutást formatervezett tűzoltócső segíti, a feljutás a létrán, vagy akár a mászóháló felől is lehetséges. A mászóka egyes oldalain mászófal, nyújtók, mászóháló, illetve egy izgalmas kötél-egyensúlyozó található, a felső gerendáról lelógó kapaszkodókötelekkel. A lajhármászós mászókával szeretnénk a legtöbb mozgáslehetőséget biztosítani a gyerekek számára. Óvodákba, iskolákba, közterekre, önkormányzati játszóterekre, parkokba ajánljuk. A termék eleget tesz a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak, Gyártói Megfelelőségi Nyilatkozattal rendelkezik. Magassága miatt ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező az eszközhöz!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...