JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok bölcsiseknek / Várak - Rámpás MINI torony OXO játékkal

Ezekkel a játszóeszközökkel a legkisebb korcsoportot célozzuk meg. Fő szempont, hogy a játékok kiemelten biztonságosak legyenek használat közben. Bölcsiseknek készült játékcsaládjainkban egyaránt megtalálhatók a csúszda- és mászóelemek, hinták, mérleghinták, homokozók és a népszerű mini várak, tornyok. Ezen játékok méretét és műszaki paramétereit is a kicsikhez mérten alakítottuk ki. A bölcsődés játékok többségéhez nem kötelező ütéscsillapító réteget kialakítani, ugyanis azok általában 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek. A játékok alá homok, vagy pázsit alapot szoktunk javasolni.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk környezetbarát anyagok használatára, az alkalmazott alapanyagok természetesek, és az egészségre ártalmatlanok. A játékok tervezésekor figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fizikai felfrissülés mellett a gyerekek fantáziáját is megmozgassa. Erre találunk példát a különböző tematikus játékoknál, a járművek, vagy a kuckós eszközök közt böngészve. Bölcsődéseknek készült játékainkat folyamatosan teszteljük, kolleciónkat folyamatosan bővítjük.

Amennyiben nem találja meg az Önnek tetsző, vagy az elképzelésének megfelelő játékot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
#bölcsödei játszótér #játszótér bölcsődéknekRámpás MINI torony OXO játékkal

Rámpás MINI torony OXO játékkal

♦ Cikkszám: JM-VA005
♦ Ár: 489.410 Ft + ÁFA


Ezt a játékot széles korosztálynak terveztük. A torony tartalmazza az alapfunkciókat, a mászási lehetőséget, és a közkedvelt MINI csúszdát. A torony előtti dobogóra kétoldalról egy-egy ferde rámpán lehet feljutni. A mozgás mellé ez a termékünk tartalmaz még egy plusz szellemi kihívást is az OXO játék formájában. A hengerek megfelelő irányú forgatásával a közkedvelt "Amőba" logikai játékot lehet játszani. A testi mozgás mellett ez a játék tehát egy kis logikai edzést is tartogat.

A rámpás várat bölcsődékbe, óvodákba, de iskolákba és közületi terekre, játszóparkokba is szívesen ajánljuk. Mászófunkciói mellett nagyobbaknak az OXO játék lehetősége is szórakozást jelent. A torony mellvédjei vidám színes festést kapnak, harmonizálva a tető és a csúszda műanyag elemeivel. A játék természetesen megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak is, esésmagassága 1 m alatti, külön ütéscsillapító réteg kiépítése nem kötelező.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...