JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok bölcsiseknek / Várak - Közepes saroktorony

Ezekkel a játszóeszközökkel a legkisebb korcsoportot célozzuk meg. Fő szempont, hogy a játékok kiemelten biztonságosak legyenek használat közben. Bölcsiseknek készült játékcsaládjainkban egyaránt megtalálhatók a csúszda- és mászóelemek, hinták, mérleghinták, homokozók és a népszerű mini várak, tornyok. Ezen játékok méretét és műszaki paramétereit is a kicsikhez mérten alakítottuk ki. A bölcsődés játékok többségéhez nem kötelező ütéscsillapító réteget kialakítani, ugyanis azok általában 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek. A játékok alá homok, vagy pázsit alapot szoktunk javasolni.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk környezetbarát anyagok használatára, az alkalmazott alapanyagok természetesek, és az egészségre ártalmatlanok. A játékok tervezésekor figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fizikai felfrissülés mellett a gyerekek fantáziáját is megmozgassa. Erre találunk példát a különböző tematikus játékoknál, a járművek, vagy a kuckós eszközök közt böngészve. Bölcsődéseknek készült játékainkat folyamatosan teszteljük, kolleciónkat folyamatosan bővítjük.

Amennyiben nem találja meg az Önnek tetsző, vagy az elképzelésének megfelelő játékot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
#bölcsödei játszótér #játszótér bölcsődéknekKözepes saroktorony

Közepes saroktorony

♦ Cikkszám: JM-VA130
♦ Ár: 959.200 Ft + ÁFA


Közepes nagyságú játszóeszköz, a legkedveltebb funkciókkal! Központi elem a torony, amelybe a feljutás több nehézségi fokozatban is lehetséges. A kisebbeknek létra, az ügyesebb gyerekeknek függőleges, illetve íves mászófal áll rendelkezésére. A toronyból a lejutást az üvegszál erősítésű műgyanta csúszda, és a tűzoltócső biztosítja.

Közkedvelt játékeszköz, szívesen ajánljuk kisebb közterületi, iskolai, óvodai játszóterek központi elemeként, de nagyobb játszóterekre kiegészítő mászóvárnak is megfelel. A termék szerkezete rétegragasztott borovi fenyőből készül, a fém kiegészítők időtálló porfestést kapnak. A tető és a további kiegészítők UV álló színes műanyagból vannak.

A termék kialakítása megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. Az ütéscsillapítás kialakítása az eszközhöz kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...