JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok bölcsiseknek / Várak - Színes nagy kastély

Ezekkel a játszóeszközökkel a legkisebb korcsoportot célozzuk meg. Fő szempont, hogy a játékok kiemelten biztonságosak legyenek használat közben. Bölcsiseknek készült játékcsaládjainkban egyaránt megtalálhatók a csúszda- és mászóelemek, hinták, mérleghinták, homokozók és a népszerű mini várak, tornyok. Ezen játékok méretét és műszaki paramétereit is a kicsikhez mérten alakítottuk ki. A bölcsődés játékok többségéhez nem kötelező ütéscsillapító réteget kialakítani, ugyanis azok általában 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek. A játékok alá homok, vagy pázsit alapot szoktunk javasolni.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk környezetbarát anyagok használatára, az alkalmazott alapanyagok természetesek, és az egészségre ártalmatlanok. A játékok tervezésekor figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fizikai felfrissülés mellett a gyerekek fantáziáját is megmozgassa. Erre találunk példát a különböző tematikus játékoknál, a járművek, vagy a kuckós eszközök közt böngészve. Bölcsődéseknek készült játékainkat folyamatosan teszteljük, kolleciónkat folyamatosan bővítjük.

Amennyiben nem találja meg az Önnek tetsző, vagy az elképzelésének megfelelő játékot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
#bölcsödei játszótér #játszótér bölcsődéknekSzínes nagy kastély

Színes nagy kastély

♦ Cikkszám: JM-VA210
♦ Ár: 3.727.800 Ft + ÁFA


Kombinált, sok funkciós köztéri játszótéri játék. Minden gyereknek tartogat kihívásokat ez a színes mászókastély a bölcsis, az óvodás és az iskolás korosztályoknak egyaránt. A háromszintű szines kastély három tornyának mindegyike különböző szintű és nehézségű mozgásfunkciókat képvisel, szintenként egy-egy lecsúszási lehetőséggel. A legkisebb torony és a kis bástya platómagassága 90 cm, a könnyű feljutást a létra és a kis mászófal adja. A kis torony felől egyre nagyobb kihívások teljesítésével lehet eljutni a felsőbb szintekig. A kis toronyból a következő szintre egy ferde köteles egyensúlyozó vezet, de ügyesebbek közvetlenül a mászóköves mászófalon is próbálkozhatnak. A legmagasabb toronyhoz lengőgerendán keresztül vezet az út, ahol a leghosszabb csúszda várja a kalandot teljesítőket.

A játszóeszköz vázát és fa elemeit rétegragasztott, tömbösített borovi fenyőből készítjük, további fa elemei (korlátok, merevítők) műszárított fűrészelt borovi fenyőből készülnek, a játék színeivel harmonizáló, MILESI vékonylazúros festéssel. Az általunk használt bevonó anyag tartalmazza a fa tartósságához szükséges gomba- illetve rovarölő összetevőket is. A termék a környezetre és az emberi szervezetre nem ártalmas. A további tartósság érdekében a szerkezet lábai nem érintkeznek a talajjal, azokat porfestett fémkonzolok segítségével elemeljük a földtől, így a talajból származó nedvesség nem tud a faanyaggal érintkezni. A termék fém részei esztétikus és tartós porfestést kapnak, a kiegészítő műanyagok UV álló HDPE anyagok. A csúszdák  üvegszál erősítésű műgyantából készülnek. A mászóhálókhoz 16 mm-es átmérőjű szabványos acélbetétes mászóköteleket alkalmazunk.

Ez a színes nagy kastély nagyobb helyigényű játszóterek, köztéri parkok, erdei vagy szabadidős játszóterek önálló központi eleme lehet. Kialakítása a legszélesebb határok között biztosítja különböző korcsoportok mozgáslehetőségét. A termék megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak, esésterében az ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...