JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok bölcsiseknek / Várak - Óriás kilátó

Ezekkel a játszóeszközökkel a legkisebb korcsoportot célozzuk meg. Fő szempont, hogy a játékok kiemelten biztonságosak legyenek használat közben. Bölcsiseknek készült játékcsaládjainkban egyaránt megtalálhatók a csúszda- és mászóelemek, hinták, mérleghinták, homokozók és a népszerű mini várak, tornyok. Ezen játékok méretét és műszaki paramétereit is a kicsikhez mérten alakítottuk ki. A bölcsődés játékok többségéhez nem kötelező ütéscsillapító réteget kialakítani, ugyanis azok általában 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek. A játékok alá homok, vagy pázsit alapot szoktunk javasolni.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk környezetbarát anyagok használatára, az alkalmazott alapanyagok természetesek, és az egészségre ártalmatlanok. A játékok tervezésekor figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fizikai felfrissülés mellett a gyerekek fantáziáját is megmozgassa. Erre találunk példát a különböző tematikus játékoknál, a járművek, vagy a kuckós eszközök közt böngészve. Bölcsődéseknek készült játékainkat folyamatosan teszteljük, kolleciónkat folyamatosan bővítjük.

Amennyiben nem találja meg az Önnek tetsző, vagy az elképzelésének megfelelő játékot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
#bölcsödei játszótér #játszótér bölcsődéknekÓriás kilátó

Óriás kilátó

♦ Cikkszám: JM-VA212
♦ Ár: 2.250.850 Ft + ÁFA


Újszerű, és kreatív közterületi játék. Az óriás kilátó tervezésénél a mozgási- és mászófunkciók mellett a kreatív közösségi tér létrehozása is fontos szempontként játszott szerepet. A megszokott funkciók, a csúszda, mászóháló, mászófal, létra, tűzoltócső kiegészülnek a játék nagyobb tereivel. Az alsó szint a kisebbek számára jelenthet tartalmas játékélményt, bátran forgathatják az OXO hengereket, kitekinthetnek a hajóablakon, vagy éppen a kilátó korlátja mögül leskelődhetnek. Az interaktív OXO panel a nagyobbak fantáziáját és logikáját is fejlesztheti.

A kilátó felső szintjére létra segítségével lehet feljutni, de az ügyesebbek a mászóhálót is használhatják. A lejutást a kötelező élményelem, a csúszda és egy tűzoltócső teszi lehetővé. Az eszköz nagy alapterületének, alső és felső tereinek köszönhetően a kilátó kiváló közösségi helyként funkcionálhat akár nagyobb játszóterek központi elemeként, de erdei, vagy strandközeli játszóterek kedvelt eleme is lehet.

A termék szerkezete és fa elemei tömbösített, rétegragasztott, és fűrészelt borovi fenyőből készülnek, vidám, színes MILESI festéssel. A tető idő- és UV álló HDPE műanyag. A fém elemek, konzolok tartós, színes porfestést kapnak. A kilátó tartólábait a talajnedvesség feljutásának megakadályozása miatt elemeljük a földtől, és betonhabarccsal rögzítjük.

Óriás kilátó termékünket, önkormányzatok, parkok, erdei kalandpályák és köztéri játszóterek közösségi elemének ajánljuk. A kilátó kialakítása megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. Az ütéscsillapítás kialakítása az eszközhöz kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...