JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játékok bölcsiseknek / Játszóházak - Színes babaház

Ezekkel a játszóeszközökkel a legkisebb korcsoportot célozzuk meg. Fő szempont, hogy a játékok kiemelten biztonságosak legyenek használat közben. Bölcsiseknek készült játékcsaládjainkban egyaránt megtalálhatók a csúszda- és mászóelemek, hinták, mérleghinták, homokozók és a népszerű mini várak, tornyok. Ezen játékok méretét és műszaki paramétereit is a kicsikhez mérten alakítottuk ki. A bölcsődés játékok többségéhez nem kötelező ütéscsillapító réteget kialakítani, ugyanis azok általában 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek. A játékok alá homok, vagy pázsit alapot szoktunk javasolni.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk környezetbarát anyagok használatára, az alkalmazott alapanyagok természetesek, és az egészségre ártalmatlanok. A játékok tervezésekor figyelembe vesszük, hogy az eszköz a fizikai felfrissülés mellett a gyerekek fantáziáját is megmozgassa. Erre találunk példát a különböző tematikus játékoknál, a járművek, vagy a kuckós eszközök közt böngészve. Bölcsődéseknek készült játékainkat folyamatosan teszteljük, kolleciónkat folyamatosan bővítjük.

Amennyiben nem találja meg az Önnek tetsző, vagy az elképzelésének megfelelő játékot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
#bölcsödei játszótér #játszótér bölcsődéknekSzínes babaház

Színes babaház

♦ Cikkszám: JM-JH004
♦ Ár: 483.000 Ft + ÁFA


A színes babaház a méltán népszerű "Alpesi babaház" termékünk továbbfejlesztett változata. A hagyományos közösségi, és fantázia funkciók mellé ezt a játékot kiegészítettük még néhány lehetőséggel. A házikó és a terasz magasságát megemeltük, ezáltal téve izgalmasabbá a játékot. A terasz mellvédje színes, élénk festést kapott, melyet a visszajelzések alapján felnőttek és gyerekek egyaránt kedvelnek. A házikó elülső oldala nyitott, a megemelt szintre egy létra és fém kapaszkodók segítségével lehet feljutni. Az ügyesebb gyerekek a ház melletti hátsó rámpán is próbálkozhatnak, itt a feljutást mászókötél segíti, amelybe kapaszkodhatnak. A gyors lejutás és a gazdagabb játékélmény érdekében a babaház elé egy mini csúszdát is elhelyeztünk.

A színes babaházat kivétel nélkül tudjuk ajánlani minden közterületi játszótérre, bölcsődékbe, óvodákba, iskolai- vagy önkormányzati, közületi játszóterekre, udvarokra. A játék nagyon népszerű a gyerekek körében, óvodai, iskolai szünetek kedvelt találkahelye. A babaház padlómagassága 1 m alatti, külön ütéscsillapító réteg kiépítése nem szükséges. A termék megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2020-ban is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,