JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü
Hírek, információk
Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...

ugyanis számos játszóvár, mászóka és még sok egyéb játék kerül fel a folyamatos bővítések során oldalunkra. Már decemberben megkezdük legújabb generációs játékaink tervezését, melyek a további, saját fejlesztésű modulok segítségével megtörik a hagyományos négyirányú tervezés tendenciáját, a háromszög elemek segítségével háromszög, hatszög, vagy éppen csillag alakú várak, játékok is rendelhetőek.

Megannyi új ötletünk van 2022-re, melyek megvalósítását már az első napokban megkezdtük. Oldalainkra már felkerült a hullámkorláttal újragondolt egyensúlyozó gerenda, a vadonatúj hajó homokozó, vagy a színes csillagvár. Az év során ezen termékeink körét továbbra is folyamatosan frissítjük majd. Új játékainkból néhányat bevezető áron kínálunk! Kérjük látogasson be hozzánk 2022-ben is!